Ευρυτανία. Εξοχικές κατοικίες 4 εποχών

Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε, πραγματοποιούμε το όνειρο σας. Μια οικία στην καρδιά της ευρυτανικής φύσης, εκεί που η παραδοσιακή κατασκευή γίνεται ένα με την αρμονία του τοπίου.

Η Τεχνική Εταιρία Μ. Μπερμπέρης - Ν. Σουλιώτης και ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηροποιήται στον σχεδιασμό και κατασκευή παραδοσιακών κατοικιών στον νομό Ευρυτανίας, την διάθεση και πώληση τους.

Τα οικιστικά συγκροτήματα αγκαλιάζουν το Καρπενήσι και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με πανέμορφα χωριά της Ευρυτανίας, ξακουστά για την φιλοξενία τους και τις ντόπιες νοστιμιές. Είναι μοναδικά ορμητήρια για κοντινές αποδράσεις... Στο Χιονοδρομικό Κέντρο, στη λίμνη Κρεμαστών, στο φαράγγι "Πάντα Βρέχει", στα μοναστήρια του Προυσού και της Τατάρνας, στην άγρια φύση των Αγράφων, στα ποτάμια για ράφτινγκ και καγιάκ!... Ποτέ πριν δεν είχατε τόσους λόγους για να επισκεφτείτε την Ευρυτανία. Οι "Δρυάδες", οι "Νύμφες", οι "Νεράιδες" και τα "Αμπέλια" σας περιμένουν.

Η Τεχνική Εταιρία Μ. Μπερμπερής - Ν. Σουλιώτης και ΣΙΑ Ο.Ε., βρίσκεται κοντά σας για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας. Η κινητήριος δύναμή μας, είναι το όραμά σας.

Εμπνεόμαστε, μελετούμε, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε!